Difuzer za DYLN flaško

  • difuzer za DYLN flaško
  • ustvari alkalno vodo v nekaj minutah in zviša njen pH do 9+
  • Alkalna voda hitreje hidrira naše telo, ga raztruplja, se bori proti utrujenosti, pomaga pri prebavi, refluksu in presnov

12,99 

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Opomni me, ko bo na voljo

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodaj še 60,00  v košarico in prejmi brezplačno poštnino!

Opis izdelka

DIFUZER ZA DYLN FLAŠKO

DYLAN steklenička ustvari alkalno in antioksidantno vodo v nekaj minutah. Njen pH zviša do 9+. Alkalna voda hitreje hidrira naše telo, ga raztruplja, se bori proti utrujenosti, pomaga pri prebavi, refluksu in presnovi. Flaška je narejena iz visokokakovostnega materiala – nerjavečega jekla 316. Na pokrovčku ima flaška ročaj, ki omogoča enostavno prenašanje. Držanje te pri pitju pa ti omogoča patentirana ergonomska oblika. V paketu dobiš flaško, nastavek za zamenjavo difuzerja, difuzer in navodila.

Steklenica DYLN viša pH in niža oksidacijski redukcijski potencial (ORP) za namene ustvarjanja alkalne vode. Dvostenska izvedba steklenice je vakuumsko zaprta in ohranja vodo hladno do 24 ur. Uporaba je primerna zgolj za hladno vodo in ne toplo.

Na dnu steklenice se nahaja difuzer, katerega namen je spreminjati vodo v alkalno. Ta je poln, kot ga podjetje imenuje, Vitabeads-ov, ki so oblikovani tako, da naravno okrepijo in oživijo vašo vodo. So mešanica mineralov, ki povečujejo pH in zmanjšujejo ORP, da ustvarijo alkalno vodo za boljšo hidracijo. Ta mešanica je sestavljena iz magnezija, turmalina, cinka in sicilijivega dioksida, ki se segrejejo čez 700 stopinj za namene oblikovanja Vitabeads-ov. Te so nato nameščene v difuzer, ki je iz nerjavečega jekla 316.

Kakšne so prednosti alkalne vode?

  • Pomaga pri zmanjšanju vnetja, olajša prebavo in pomaga pri okrevanju mišic
  • Je osvežilna. Po prehodu na vodo iz steklenice DYLN številne stranke poročajo, da pijejo do 3x več vode na dan.
  • Izboljša zdravlje. Številne stranke poročajo, da so z vodo iz steklenice DYLN zmanjšale simptome refluksa.
  • Sodobna prehrana je polna hitre hrane, brezalkoholnih sladkih pijač in predelanimi proizvodi. Težko je dobiti prav tisto, kar naše telo potrebuje. Pri tem lahko alkalna voda pomaga. Tako kot sadje in zelenjava je tudi alkalna voda polna antioksidantov, saj pomaga pri prebavi in zmanjšanjem vnetja. Vse to samo s požirkom vode.

Vzdrževanje DYLN: Pranje steklenice v pomivalnem stroju se odsvetuje, saj lahko ta uniči zunanjo barvo, odpornost na praske ali pa ogrozi koristi izolacije. Pri čiščenju steklenice se mora prvo odstraniti difuzor. Tega speremo zgolj s toplo vodo brez mila in ga pustimo, da se popolnoma posuši. Notranjost flaške (brez difuzorja) in pokrovček peremo z vodo in nežnim detergentom. Pustimo, da se popolnoma posuši. Difuzor je treba zamenjati na vsakih 300 litrov oz. na 3 mesece.

Uporaba: Steklenico napolni z vodo, pusti nekaj minut in že lahko začneš piti.

Mnenja

0 reviews
0
0
0
0
0

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Difuzer za DYLN flaško”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You have to be logged in to be able to add photos to your review.