KindLaundry BUNDLE za pranje perila

Original price was: 67,88 €.Current price is: 59,99 €.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Opomni me, ko bo na voljo

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodaj še 60,00  v košarico in prejmi brezplačno poštnino!

Opis izdelka

V KindLaundry BUNDLU za pranje perila najdeš:

1. KINDLAUNDRY DETERGENT ZA PRANJE PERILA V LISTIČIH

KindLaundry detergent v lističih je narejen iz varnih sestavin in je zato okolju prijaznejši od večine ostalih običajnih detergentov. Pametna formula učinkovito odstrani molekule in madeže umazanije. Olajša opravilo pranja in ga pretvori v bolj zdravo, varčenjše in prijaznejše do planeta. Popolnoma se razstopi v vroči in mrzli vodi ter se super odreže v vseh pralnih strojih, kot tudi pri ročnem pranju. Embalažo, v kateri lističi so, je možno reciklirati.

Majhen listič = neverjetna moč čiščenja 

 • En listič tehta zgolj 3g in opere enako količino oblačil kot 40g tradicionalnega detergenta.
 • Očisti trdovratne madeže, razkrije prave barve in ohrani belino.
 • S svojo priročno velikostjo prihrani ogromno prostora v omarah in policah.

Ni merjenja = ni nereda

 • Pri tradicionalnih detergentih lahko pride do razlitja in umazanije. Pri uporabi KindLaundry lističev to ni problem, saj zgolj odtrgaš en listič in ga vržeš v stroj.

Enostavno kot keks!

kindlaundry gif1 kindlaudry gif2    kindlaundry gif3

 

Navodila za uporabo: Odtrgaj en listič in ga vrži v boben pralnega stroja. V kolikor imaš večjo količino perila, odtrgaj dva lističa. V primeru trdovratnih madežev ti predlagamo, da madeže predhodno obdelaš  z veganskim odstranjevalcem madežev v trdi obliki.

V enem paketu je 60 lističev. Obe različici imaš na voljo tudi v manjšem vzorčnem pakiranju, ki vsebuje 6 lističev. 

Lističi so večinoma izdelani iz sestavin rastlinskega izvora in prav zaradi tega predstavljajo veliko nežnejšo in varnejšo alternativo sintetičnim detergentom. So izredno nežni in uporabljajo ga lahko tudi tisti z izjemno občutljivo kožo. Spodaj prilagamo kratek opis sestavin.

 • Natrijev dodecilsulfat; ta mehčalec rastlinskega izvora izvira iz kokosovega olja. Ta sestavina je prava čarovnija za čistilno moč, ki jo KindLaundry lističi imajo. Tako preprosta, a učinkovita deluje v zakulisju, da odstrani madeže iz oblačil in perila. Ustvari nežno peno, ki učinkovito in previdno očisti tvoja oblačila.
 • Maščobni alkohol poliglikol eter; Predstavlja popolnega partnerja zgornji sestavini, saj odlično odstrani madeže olja in ostale podobne trdovratne madeže. Zagotavlja, da so vaša oblačila temeljito izprana in izgledajo kot nova.
 • Polivinil alkohol; Ta sestavina je glavna pri ustvarjanju domiselnih lističev KindLaundry, ki so dom čistilom. PVA je brezbarven in brez vonja. Ustvarjen je iz rastlin, kar pomeni, da so ti, ne samo enostavni za uporabo, ampak tudi popolnoma nestrupeni – prijazni do narave in nas. Biorazgradljivi lističi se hitro razstopijo v vodi in sprostijo svoja čistilna sredstva. Na tak način začnejo hitro delovati in za seboj ne puščajo nereda.
 • Olje čajevca; olje čajevca se pridobiva iz čajnih semen. Vsebuje naravne saponine in predstavlja neverjetno učinkovito čistilo in razmaščevalec. Prav tako je nežen do kože. Tudi posamezniki, ki imajo občutljivo kožo bodo zdaj z lističi KindLaundry bili popolnoma brez skrbi.
 • Deionizirana voda

Kind Laundry lističe lahko uporabljaš za vse vrste tkanin, vendar pa kljub temu pri uporabi vsakege nove/posebne tkanine raje naredi majhen test.

POGOSTA VPRAŠANJA

 • Kakšna je razlika med KindLaundry lističi in tradicionalnimi detergenti? Kot prvi in tudi najbolj očitno ni ogromne plastične embalaže in škodljivih kemikalij. Tudi če jih primerjamo z ostalo ponudbo detergentov v lističih so KindLaundry brez škroba in vsebujejo 4 sestavine, ki so jasno navedene. 
 • Na kakšni temperaturi pranja se lahko lističi uporabljajo? KindLaundry lističi delujejo tako v mrzli, kot tudi v topli vodi. 
 • Ali moram dati listič v zgornji predal pralnega stroja? Ne, ne glede na to kakšen pralni stroj imaš, listič preprosto vrži v boben, nastavi program in vključi stroj.

Prav tako gre za kar 94% manj onesnaževanja pri transportu. KindLaundry lističi imajo bistveno manjši ekološki odtis kot detergenti v tekoči obliki in v prahu. Pri transportu gre za manjšo težo in posledično manjšo porabo goriva in manjšo vrednost emisij ogljika.

Zanimiva dejstva, če bi vsi naenkrat začeli uporabljati lističe za pranje perila:

 • Izločili bi 1 milijardo plastičnih vrčev in 700 milijonov le teh ne bi pristalo na divjih odlagališčih.
 • Prihranjena goriva tovornjakov in izpustov bi bilo enako, kot da če bi za en dan odstranili kar 27 milijonov avtomobilov iz prometa ali pa posadili 9 milijonov dreves.

Sestavine: SDS (Sodium Dodecyl Sulfate), Tea Seed Oil, Fatty Alcohol Polyglycol Ether, PVA, Water, Decyl Glucoside, Glycerol, Cocamidopropyl betaine, Citric acid monohydrate

2. VOLNENE KROGLICE ZA SUŠENJE PERILA 

Zmehčaj svoje perilo na trajnosten način. KindLaundry volnene kroglice za sušenje perila so okolju prijazna in dolgotrajna alternativa sintetičnim mehčalcem.

Zakaj smo nad izdelkom navdušeni? 

 • oblačila zmehča na naravni način
 • na oblačilih zmanjša gube in prepreči statično oprijemanje
 • čas sušenja skrajša do 25% (in s tem posledično prihrani energijo)
 • zadošča za več kot 1000 ciklov sušilnega stroja
 • pomaga pri zmanjševanju ogljičnega odtisa

Kako volnene kroglice za sušenje perila sploh delujejo? – Enostavno. Delujejo na način, da se vrtijo med različnimi tkaninami v tvojem sušilnem stroju. Na tak način perilo zmehčajo in preprečujejo statiko. Prav tako ustvarjajo zračne žepke med oblačili, kar pomaga vročemu zraku prehajati med oblačili in posledično skrajša čas sušenja. Za velike oz. izjemno polne sušilne stroje, kot se to zgodi pri sušenju posteljnine, priporočamo uporabo 6 volnenih kroglic.

Navodila za uporabo: Zraven mokrih oblačil v sušilni stroj vrži 3 volnene kroglice in vključi program.

V enem paketu so 3 kroglice.

Če kdaj opaziš, da so kroglice videti umazane ali pa da se cikel sušenja ne krajša več oz. se ne suši več tako hitro kot se je, je morda čas, da obnoviš volnene kroglice. Kaj to pomeni? – Vse kar moreš v tem primeru narediti je oprati kroglice na nežnem in toplem programu v pralnem stroju z lističi KindLaudry in jih nato posušiti v sušilnem. Povprečno gospodinjstvo bi moralo to narediti le enkrat na 6 mesecev.

Po mnogih skrajšanih ciklih sušenja lahko kroglice začnejo razpadati. To je znak, da se njihova življenjska doba zaključuje. Na srečo so kroglice biorazgradljive. Priporočamo ti, da jih natrgaš na manjše koščke in vržeš na domač kompost.

Sestavine: 100% novozelandska volna

 

3. VEGANSKI ODSTRANJEVALEC MADEŽEV 

Ne glede na madeže – trava, kava, vino, paradižnikova omaka in podobno, veganski odstranjevalec madežev odstrani vse. Kljub temu, da je močan in se izjemno odreže pri odstranjevanju trdovratnih madežev, pa je nežen do oblačil, naše kože in do okolja. Veganska formula ne vsebuje strupenih kemikalij in ne vsebuje živalskih stranskih proizvodov.

Predstavlja tudi super rešitev na potovanjih, saj je lahek in ne vsebuje tekočine. Enostavno in brez skbri ga spakiraš, saj ne bo naredil nereda v tvoji torbi, ob enem pa tudi ne bo zavzel veliko prostora.

Uporabiš ga lahko tudi pri ročnem pranju občutljivega perila. Njegova specializirana formula uporablja naravne površinsko aktivne snovi, ki odstranijo vse trdovratne madeže, kot so maščobe, ki se trdno držijo naših oblačil.

Navodila za uporabo: Zmoči oz. navlaži del tkanine, kjer je madež. Prav tako zmoči veganski odstranjevalec madežev. Z njim nežno drgni po madežu približno 20 sekund in ga pusti delovati vsaj nekaj minut. Nato speri in operi v pralnem stroju kot običajno s KindLaundry lističi. *Na občutljivih tkaninah, ki zahtevajo dodatno nego pri pranju, ga najprej preizkusi na manjšen predelu.

Zakaj smo navdušeni nad tem izdelkom? 

 • brez glutena
 • brez testiranja na živalih
 • veganski izdelek
 • brez fosfatov
 • okolju prijazno
 • priročen in izdelek z dolgo življenjsko dobo

Količina: 90g 

Pri kreiranju tega izdelka je bil veganski odstranjevalec madežev narejen z mislijo, da je okolju prijazen, vsebuje nestrupene sestavine in je nežen do kože. Predstavlja odlično alternativo vsem ostalim odstranjevalcem madežev drugačnih oblik in tistim živalskega izvora.

 

Mnenja