Komplet bombažnih blazinic za obraz

  • Komplet blazinic za obraz za večkratno uporabo.
  • V kompletu je kar 6 blazinic, od tega 4 manjše in 2 večji.
  • Blazinice predstavljajo odlično rešitev za odstranjevanje ličil vsak dan in s tem alternativo bombažnim blazinicam za enkratno uporabo.

9,99 

Na zalogi

Na zalogi

Dodaj še 60,00  v košarico in prejmi brezplačno poštnino!

Opis izdelka

KOMPLET BOMBAŽNIH BLAZINIC ZA OBRAZ

Komplet bio bombažnih blaznic za obraz za večkratno uporabo so popolno nadomestilo tistim, ki jih uporabimo samo enkrat in vržemo v smeti. 

Komplet je sestavljen iz 6 blazinic, in sicer 4 manjših premera 7 cm in 2 večjih premera 9 cm. 

Žametne blazinice iz bio bomaža so prijetne in zelo mehke na dotik ter so super izbira za odstranjevanje ličil vsak dan. Kožo temeljito očistijo in je ne razdražijo. Te blazinice so odlična alternativa enkratnim bombažnim blazinicam, saj pomagajo zmanjšati količino odpadkov, ki jih ustvarimo vsak dan. Narejene so iz bio bombaža, niso kemično beljene ali barvane ter so prijazne ne samo vaši koži, ampak tudi okolju. V primerjavi z gojenim bombažem, bio bombaž ne povzroča kožne reakcije.

Vzdrževanje: 

Pranje pri temperaturi 40-60 stopinj z belim perilom brez mehčalca. Madeže lahko odstranite z nežnimi detergenti ali mili za oblačila, ki jih najdete v Zemljicini ponudbi. Krčenje do 5%. 

Zakaj uporabljati Bio bombaž: 

  • Uporaba strupenih kemičnih snovi med nasadom in pridelava je prepovedana, saj škodujejo delavcem in okolju. 
  • Prepovedani so gensko spremenjeni organizmi. 
  • Bio bombaž ne povzroča alergijskih reakcij in med pranjem ne sprošča plastičnih mikrovlaken. Naprave za čiščenje odpadnih voda se z mikrovlakni ne morejo spopasti, zato te ponavadi končajo v morjih, rekah in škodujejo živalim. 
  • Izdelek ima potrdilo bio bombaža, kar pomeni, da je pridelan, proizveden in certificiran v skladu s standarni mednarodne organizacije GOTS. Ti standardi določajo metode za gojenje in pobiranje bombaža ter proizvodnjo oblačil in drugih tekstilnih izdelkov, vključno z barvami, nitmi in gumbi ob upoštevanju socialnih in delovnih pogojev delavcev. 
  • Bio bombaž je primeren za stik z hrano.

 

Mnenja

0 reviews
0
0
0
0
0

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet bombažnih blazinic za obraz”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You have to be logged in to be able to add photos to your review.