Komplet za britje ZANJO

  • Varnostna britvica z dvojnim rezilom – Rose Gold
  • Zaprta glava britvice omogoča varno britje
  • nujna in najlažja zero waste zamenjava
  • Porazdeljena teža in dober oprijem pripomoreta k hitrejšemu in enostavnejšemu britju
  • Vrnitev k tradicionalnemu načinu britja

 

 

 

 

38,50 

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Opomni me, ko bo na voljo

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodaj še 60,00  v košarico in prejmi brezplačno poštnino!

Opis izdelka

Komplet za britje Rose Gold je popolna kombinacija vseh osnov, potrebnih za britje na okolju prijazen način in za ohranjanje lepe in mehke kože.

Ta koristen trajnostni komplet za britje vsebuje naše najbolj priljubljene pripomočke za britje: kovinsko britvico z držalom, vlažilno marelično milo za britje in dva paketa petih rezil za britje.

Kaj je v setu za britje?

  • Varnostna britvica z dvojnim rezilom – Rose Gold
  • 1x Milo za britje – Marelica
  • 2x 5 Rezil za britvico

KOVINSKA BRITVICA Z DVOJNIM REZILOM – ROSE GOLD

Britje – večina nas to že počne. Vsako leto se zavrže na miljarde plastičnih britvic, ki jih ni mogoče reciklirati, saj je kovina vgrajena v plastiko. Torej vsa ta plastika zgori ali pa konča v naravi. Morda so ti britvice, ki jih najdem na Zemljici že znane, saj so bile uporabljene že pred množično proizvodnjo britvic za enkratno uporabo. Uživaj v čistejšemu britju s tradicionalno kovinsko britvico. Britje z enim rezilom je natančnejše in omogoča boljši rez, ki je bolj gladek in prijeten za kožo. Vrni se na tradiciolano britje brez plastike z elegantno kovinsko britvico Bambaw. Ta zagotavlja britje brez odpadkov tako moškim, kot ženskam. Prav tako je idealna za začetnike, saj je zaprta glava manj agresivna in omogoča enostavno uporabo.

Kovinska britvica omogoča enostavno britje in predstavlja odličen izdelek za preprečevanje vraščenih dlačic. Britvica ima  dolg in hrapav ročaj iz kakovostne kovine, ki zagotavlja dober oprijem. Zaprta glava britvice omogoča nežno in enostavno britje. Vsebovano rezilo (1) je izdelano in nerjavečega jekla in ga je možno reciklirati.  Britvica ni kromirana in je dolga 11 cm.

VLAŽILNO MILO ZA BRITJE – MARELICA

Za najboljše izkušnje pri britju pripravite kožo s tem veganskim milom za britje. Zasnovan je z oljem marelice in vitaminom E. Njegova gosta pena bo pripravila vašo kožo z mehčanjem in dvigovanjem dlak za boljše britje. Bogata pena nudi dodatno drsenje in mazanje za zaščito kože pred draženjem zaradi britja. Uporabljati ga je mogoče za kateri koli del telesa. Kožo pusti navlaženo in gladko.

REZILA 

Za naša rezila smo izbrali najboljši možen material: švedsko nerjaveče jeklo. Znano po svoji čistosti preprečuje korozijo in ponuja izjemno ostrino. Dodatna platinasta prevleka na rezilih zagotavlja, da ne rjavijo, ter jamči, da trajajo dolgoročno. Uporabna na vsakem delu telesa, so rezila narejena tako, da dlake čistijo ob površini kože in jo pustijo gladko, brez draženja, vraščenih dlak ali izboklin zaradi britja. Ta univerzalna rezila so skrbno posamezno zavita v voskasti papir, za dodatno varnost in udobje.

Mnenja