Milo za pse Original price was: 8,20 €.Current price is: 3,99 €.
Back to products

Kovinska britvica z dvojnim rezilom

(4 mnenja strank)
 • Varnostna britvica z dvojnim rezilom čudovitih barv
 • Zaprta glava britvice omogoča varno britje
 • nujna in najlažja zero waste zamenjava
 • Porazdeljena teža in dober oprijem pripomoreta k hitrejšemu in enostavnejšemu britju
 • Vrnitev k tradicionalnemu načinu britja

22,99 

Bordo rdeča
Črna
Mavrična
Mint
Morsko zelena
Roségold
Dodaj še 60,00  v košarico in prejmi brezplačno poštnino!

Opis izdelka

KOVINSKA BRITVICA Z DVOJNIM REZILOM 

Britje – večina nas to že počne. Vsako leto se zavrže na miljarde plastičnih britvic, ki jih ni mogoče reciklirati, saj je kovina vgrajena v plastiko. Torej vsa ta plastika zgori ali pa konča v naravi. Morda so ti britvice, ki jih najdem na Zemljici že znane, saj so bile uporabljene že pred množično proizvodnjo britvic za enkratno uporabo. Uživaj v čistejšemu britju s tradicionalno kovinsko britvico. Britje z enim rezilom je natančnejše in omogoča boljši rez, ki je bolj gladek in prijeten za kožo. Vrni se na tradiciolano britje brez plastike z elegantno kovinsko britvico Bambaw. Ta zagotavlja britje brez odpadkov tako moškim, kot ženskam. Prav tako je idealna za začetnike, saj je zaprta glava manj agresivna in omogoča enostavno uporabo.

Kovinska britvica omogoča enostavno britje in predstavlja odličen izdelek za preprečevanje vraščenih dlačic. Britvica ima  dolg in hrapav ročaj iz kakovostne kovine, ki zagotavlja dober oprijem. Zaprta glava britvice omogoča nežno in enostavno britje. Vsebovano rezilo (1) je izdelano in nerjavečega jekla in ga je možno reciklirati. Po potrebi lahko kupite paket 5 rezil TUKAJ. Britvica ni kromirana in je dolga 11 cm.

Izbiraš lahko med tremi barvami; mavrična, črna, mint zelena, morsko-zelena in bordo rdeča.

Uporaba:

Odvijte glavo britvice in vstavite rezilo. Rezilo segrej v vroči vodi in nanesi milo za britje na telo. Britvica naj bo pod 30-45 stopinjskim kotom na telo ali obraz. Pusti, da teža britvice s kratkimi potezami naredi svoje. Ko rezilo postane topo, uporabi še drugo stran ali pa menjaj rezilo.

Imaš vprašanja? Preberi si odgovore na najpogostejša vprašanja. 

 • Ali so kovinske britvice boljše kot običajne iz trgovine? – Kovinska britvica je skoraj v vseh pogledih boljša kot običajna plastična britvica. Narejena je tako, da ti bo služila celo življenje, varuje okolje in ti prihrani veliko denaja. Pri vsem tem pa ti omogoča tudi natančenjše britje z manj draženja kože.
 • Kje in kako so britvice izdelane? – Britvice so izdelane trajnostno na skrbno izbranih lokacijah na Kitajskem. Te so izbrane na podlagi visokih družbenih in ekoloških standardov in imajo certifikat ogljične nevtralnosti. Prav tako so britvice popolnoma veganske in niso testirane na živalih.
 • Na koliko časa naj rezilo menjam? – To je popolnoma odvisno od osebe. Kadar rezilo ni več dovolj ostro, razmislite o zamenjavi. Pogostost menjave je odvisna od kako pogosto se brijete, kako trdne/grobe so tvoje dlake in kako dobro skrbite za rezilo.
 • Kako naj britvico očistim? – Po vsakem britju britvico odvij in speri vse dele, da odstraniš morebitne ostanke. Nate temeljito posuši.
 • Kaj naj naredim s starimi rezili? – Najbolje je, da stara rezila hraniš v starem kozarčku, pločevinki – karkoli. Ko ta poln, jih varno recikliraj v skladu z lokalnimi predpisi o recikliranju kovin. Pazi, da rezilo nikoli nezaščiteno vržeš v smeti, saj to predstavlja nevarnost zate, za delavce, živali in otroke.
 • Za katere dele telesa lahko britvico uporabljam? – Britvico lahko uporabljaš za vse dele tesela. Če si nov uporabnik/uporabnica, pa predlagamo, da prvo poskusite na manj občutljivih delih telesa in šele na to na ostalih.

Mnenja

5
4 reviews
4
0
0
0
0

4 mnenja za Kovinska britvica z dvojnim rezilom

Clear filters
 1. Verified owner leonida.jarni (preverjena stranka)

  Top izdelek, zelo zadovoljna z britvico, priporočam, ne bo vam žal zagotovo.

 2. Vid

  Odlična britvica 💯

 3. Verified owner Naomi (preverjena stranka)

  Super izdelek, odlična izbira za darilo.

 4. Verified owner Ana (preverjena stranka)

  Hitra dostava, kvalitetna britvica. Zelo zadovoljna 😁 nič več cenenih plastičnih britvic!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You have to be logged in to be able to add photos to your review.