Kovinska britvica z dvojnim rezilom / bambusov ročaj

 • Varnostna britvica z dvojnim rezilom in bambusovim ročajem
 • Zaprta glava britvice omogoča varno britje
 • nujna in najlažja zero waste zamenjava
 • Porazdeljena teža in dober oprijem pripomoreta k hitrejšemu in enostavnejšemu britju
 • Vrnitev k tradicionalnemu načinu britja
 • za moške in ženske

23,99 

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Opomni me, ko bo na voljo

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodaj še 60,00  v košarico in prejmi brezplačno poštnino!

Opis izdelka

KOVINSKA BRITVICA Z DVOJNIM REZILOM / BAMBUSOV ROČAJ 

Britje – večina nas to že počne. Vsako leto se zavrže na miljarde plastičnih britvic, ki jih ni mogoče reciklirati, saj je kovina vgrajena v plastiko. Torej vsa ta plastika zgori ali pa konča v naravi. Morda so ti britvice, ki jih najdem na Zemljici že znane, saj so bile uporabljene že pred množično proizvodnjo britvic za enkratno uporabo. Uživaj v čistejšemu britju s tradicionalno kovinsko britvico. Britje z enim rezilom je natančnejše in omogoča boljši rez, ki je bolj gladek in prijeten za kožo. Vrni se na tradiciolano britje brez plastike z elegantno kovinsko britvico z bambusovim ročajem Bambaw. Ta zagotavlja britje brez odpadkov tako moškim, kot ženskam. Prav tako je idealna za začetnike, saj je zaprta glava manj agresivna in omogoča enostavno uporabo.

Kovinska britvica z bambusovim ročajem zagotavlja dober in varen oprijem in je odlična rešitev za britje telesa, kot tudi obraza. Ne glede na uporabo v tušu, kopeli ali nad umivalnikom bo bambusov ročaj garantiral dober oprijem. Vsak ročaj je edinstven, zato se lahko opazijo razlike v vzorcu in barvi.

Sestava: Bambusov ročaj je narejen iz posebnega temnejšega bambusovega stebla, ki raste počasneje, a močneje od običajnega bambusa. Ta omogoča dober oprijem, tudi če je moker. Britvica je zlitina bakra in cinka, odporna proti koroziji. Britvica je sestavljena in njena teža razporejena tako, da zagotavlja popolno ravnovesje, ki omogoča enostavno in gladko britje. Zraven britvice dobiš tudi eno rezilo.

Najpogostejša vprašanja: 

 • Kako dolg je ročaj? – Ročaj meri 10, 3 cm in zagotavlja optimalen nadzor med britjem.
 • Ali je glava britvice kromirana? – Ja, kovinska glava je popolnoma kromirana
 • Kakšen je material? – Kovinska britvica ima bambusov ročaj in glavo iz cinka in nerjavečega jekla, ki zagotavlja ideano ravnovesje teže.
 • Iz koliko delov je britvica? – Britvica je sestavljena iz 3 delov. Ti zagotavljajo enostavnejše čiščenje in skrb, prav tako pa podaljšujejo življenjsko dobo le te.
 • Ali so te britvice boljše kot običajne iz trgovine? – Bambusova britvica je skoraj v vseh pogledih boljša kot običajna plastična britvica. Narejena je tako, da ti bo služila celo življenje, hkrati pa varuje okolje in ti prihrani veliko denaja. Pri vsem tem pa ti omogoča tudi natančenjše britje z manj draženja kože.
 • Kje in kako so britvice izdelane? – Britvice so izdelane trajnostno na skrbno izbranih lokacijah na Kitajskem, ki so izbrane na podlagi visokih družbenih in ekoloških standardov in imajo certifikat ogljične nevtralnosti. Prav tako so popolnoma veganske in niso testirane na živalih.
 • Kako je pridobljen bambus? – Bambus raste hitro brez uporabe gnojih in pesticidov. Prav tako zahteva le malo vode. Je popolnoma brez kemikalij.
 • Na koliko časa naj menjam rezilo? – To je popolnoma odvisno od osebe. Kadar rezilo ni več dovolj ostro, razmislite o zamenjavi. Pogostost menjave je odvisna od kako pogosto se brijete, kako trdne/grobe so tvoje dlake in kako dobro skrbite za rezilo.
 • Kako britvico očistim? – Po vsakem britju odvijte britvico in sperite vse dele, da odstraniš morebitne ostanke. Nate temeljito posušite.
 • Kaj naj storim s starimi rezili? – Najbolje je, da stara rezila hraniš v starem kozarčku, pločevinki – karkoli. Ko je napolnjen ga varno recikliraj v skladu z lokalnimi predpisi o recikliranju kovin. Pazite, da nikoli rezilo nezaščiteno vržeđ v smeti, saj to predstavlja nevarnost zate, za delavce, živali in otroke.
 • Za katere dele telesa lahko britvico uporabljam? – Britvico lahko uporabljaš za vse dele tesela. Če si nov uporabnik/uporabnica, pa predlagamo, da prvo poskusite na manj občutljivih delih telesa in šele na to poskusite na ostalih.

Mnenja

0 reviews
0
0
0
0
0

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinska britvica z dvojnim rezilom / bambusov ročaj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You have to be logged in to be able to add photos to your review.