Kristalni deodorant BIORK

(2 mnenji strank)
 • Popolnoma naraven deodorant brez plastike
 • Pakiran v pluti, ki je obnovljiv in okolju prijazen vir
 • Deodorant je naravni antikaterijski izdelek, ki je kot nalašč za vse tipe kož – tudi za najbolj občutljive

14,90 

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Opomni me, ko bo na voljo

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodaj še 60,00  v košarico in prejmi brezplačno poštnino!

Opis izdelka

KRISTALNI DEODORANT BIORK 

Kristalni deodorant Biork je trajnostni izdelek in je 100% brez plastike. Je popolnoma naraven, veganski, brez dodatne dišave in aluminijevega klorida. Pripomore k upočasnitvi tvorbe bakterij in ohranjanju prijetnega vonja. Prav tako omogoča koži dihanje in naravno potenje.

Uporaba kristala seže že v čas antike. Posebaj zaželjen je v Aziji, kjer se uporablja kot naravno protibakterijsko sredstvo in deodorant.

Vsebina: 120 g kristala.

Uporaba: Konico kristala zmoči in jo nežno povleci po koži. Po uporabi kristal posuši z brisačo. Namenjen zgolj zunani uporabi. Hraniti izven dosega otrok.

Zanimivost:

 • Embalaža Biork kristalnega deodoranta je narejena iz plute. Ta služi kot naravna zaščitna prevleka. Pluta je obnovljiv vir, ki ga naravovarstvena združenja priporočajo. En vinski zamašek iz plute veže nase kar 8 gramov toplogrednih plinov ogljikovega dioksida.
 • Plutovec veže nase do 30% več ogljikovega dioksioda kot ostala drevesa. Sredozemski gozdovi hrasta plutovca s površino 2,3 miljone hektarjev absorbirajo letno kar 13 milijonov ton ogljikovega dioksida. Lubje plutovca se nariba vsakih 9 let in se z minimalno količino odpadkov predela v različne izdelke. Je edino drevo na Zemlji, katerega lubje je mogoče odstraniti, ne da bi poškodoval drevo. Pravzaprav plutovec, kateremu se lublje odstranjuje veže nase kar trikrat več ogljikovega dioksida, kot tistemu, ki se ne.

Mnenja

3.5
2 reviews
1
0
0
1
0

2 mnenji za Kristalni deodorant BIORK

Clear filters
 1. Verified owner teja.frank (preverjena stranka)

  Kristalni deodorant BIORK mi je rešil pazduhe. Postala sem preveč občutljiva na deodorante s sodo bikarbono in sem sklenila, da poskusim ta kristal. Ni mi žal in zagotovo ga bom še kupila. Uporabljam ga že 5 mesecev (vsak dan) in še vedno ga imam ogromno.

 2. Verified owner KLara (preverjena stranka)

  Uporabljam ga že približno pol leta in je skoraj cel, toda, iskreno, ne opazim razlike. Mogoče deluje bolje pri ljudeh, ki se ne potijo toliko kot jaz.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You have to be logged in to be able to add photos to your review.